Om Oss

Målet til firmaet vårt som ble grunnlagt i 2009, er å bringe mennesker halal kjøttprodukter på den mest pålitelige måten. Ettersom vi har vår egen produksjon, kan vi tilby våre kunder mange forskjellige alternativer. Samtidig tilbyr vi spesielle krydderblandinger til bedrifter for at de skal ha deres egne unike smaker. På denne ferden der vi i utgangspunktet hadde satt oss som mål å imøtekomme kjøttbehovet til restaurantbransjen, har vi styrket alternativene våre med markedsprodukter for å imøtekomme folkets kulinariske behov.

Vårt firma har jobbet kun for et eneste mål siden det ble grunnlagt: Å kunne tilby halal kjøttprodukter av beste kvalitet til alle mennesker. Ettersom vi har begitt oss ut på denne ferden med dette prinsippet, tilbyr vi mange privilegier til våre kunder vedrørende produkter, i motsetning til våre konkurrenter. Samtidig har vi æren av å kunne servere dere hjemmelagede hamburgere, Vanlig kebab, Sish kebab, Stekt døner, Adana kebab, Pepperoni og mange flere spesielle delikatesser.

Med vårt bestillingssystem som er oppdatert fra og med 2021, kan dere bestille direkte online via nettstedet vårt eller via våre Android/iOS-mobilapplikasjoner.

Handlekurv