IRN sertifiserte leverandør av halal produkter

Om oss

 

Bedriften ble etablert i 2009 med formål om å produsere kun halal varer. Bedriften ble etablert av 3 muslimer, alle med ulik bakgrunn. Bedriften har som målsetting å være selvstendig med kun egen produksjon. Dette for å sikre halalstatus på alt av bearbeidede produkter som bedriften skal omsette.

 

De første årene foregikk produksjonen i Drammen, men i 2011 ble produksjonen flyttet til Sandvika og i 2013 flyttet de i større produksjonslokaler i Kodal pga økende omsetning og som var bedre tilrettelagt for denne type virksomhet. Bedriften fokuserer på kvalitet og etterlevelse av dette. Derfor har det blant annet blitt inngått avtale med Anticimex som bistår med rådgivningstjenester og utfører hygiene tester på vann og produksjonsutstyr. Det er også inngått avtale med Vestfold Lab som kommer ukentlig for å ta produktprøver for testing i laboratoriet.

 

Videre er det inngått en halal sertifiseringsavtale med Islamsk Råd Norge (IRN). Med dette er det inngått en halalsertifiseringsavtale som tillater denne bedriften å produsere kun halal varer. Denne avtalen sikrer leveranser til butikker, gatekjøkken og restauranter.

Kontakt oss idag

© 2014 Best Food AS

Adresse:  Trollåsveien 21, 3243 Kodal‎

Telefon: +47 33 44 00 33

Mail: ab@bestfood.no